dimarts, 16 de desembre del 2008

PSC. Presoners de la nòmina

Sembla ser que el PSC ha donat instruccions als seus diputats al Congrés perquè votin a favor dels pressupostos. Com és que donen suport als pressupostos ? Molt senzill, són presoners de la seva nòmina.

Creieu que els diputats arriscaran la seva carrera política, el seu sou mensual per amor a la pàtria? No siguem ingenus, són treballadors de la política i no màrtirs. Ara hauran de muntar el numeret per fer veure que mantenen una postura de força, però no és res més que això, una posada en escena.

El PSC està a les ordres del PSOE en el congrés dels diputats i del seu cap, en el senyor José Luís Rodríguez Zapatero. Ell és el que va fer plegar de President de la Generalitat al senyor Pascual Maragall i va posar al seu fidel escuder, el senyor Montilla. Imagineu que sou un diputat del PSC. Si el senyor Montilla és President de la Generalitat i el senyor Celestino Corbacho ministre significa que qualsevol pot ser qualsevol cosa dins del PSC, si tens carnet (per suposat) i si et portes bé amb qui talla el Bacallà.

Però no us sentiu defraudats, això era el que tenia que passar. Si algú es va pensar, quan va votar al PSC o li va donar suport, que seria diferent que s’ho faci mirar. Hem d’entendre que les campanyes electorals són pura estratègia de màrqueting i a demés màrqueting del dolent, ja que no cerca la complicitat amb el votant, sinó simplement el vot puntual (a la properes eleccions ja els enredaré d’una altre manera).

El que haurien d’explicar els senyors del PSC és com fan les infraestructures en aquest país. Utilitzen els peatges a l’ombra i la participació de capital privat perquè no tenen ni un euro. Sabeu que el peatge a l’ombra significa que quan un passa amb el seu cotxe per una carretera, l’estat li paga a la Concesionaria del tram, el peatge. També us podeu fixar com exemple, la línia 9 del metro, en la que moltes estacions seran de gestió privada. És a dir, estan hipotecant el futur dels nostres fills, perquè no tenen la voluntat ni el valor polític de defensar els interessos del país que diuen representar.