divendres, 4 d’abril del 2008

Anem al mercat

Fa uns mesos vàrem decidir anar a comprar part de la cistella d'alimentació al mercat municipal, en concret, al de Gavà. Durant molts anys érem fidels a supermercats i grans superfícies per la facilitat de comprar-ho tot al mateix lloc i l'accessibilitat en cotxe. He de confessar que estàvem força satisfets amb el servei i la qualitat dels productes.
Però ara, un cop ens hem habituat a anar a comprar al mercat, les diferències són abismals. Els productes frescos com l'embotit, la carn, el bacallà, la fruita, etc. no tenen res a veure amb el que compràvem anteriorment. El tracte que s'estableix amb els dependents i dependentes de la botiga, que sempre estan disposats a aconsellar-te sobre els seus productes i com treure'n el màxim profit a la cuina.
Si intenteu anar-hi unes quantes setmanes seguides i aneu provant la gran varietat de botigues i productes, ja veureu com us tornareu fans dels mercats. Potser fa un temps van deixar d'estar de moda, per la força d'atracció de les grans superfícies, però espero que els consumidors sapiguem valorar el servei que ens ofereix el mercat, la qualitat dels seus productes i del tracte humà.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Toner, I hope you enjoy. The address is http://toner-brasil.blogspot.com. A hug.