dimarts, 4 de setembre del 2007

Eurobasket 07 i la Sexta

Avui em venia de gust veure una mica de Basquet i res millor que un Eurobasket. De fet tenia molta feina i no hauria d’haver intentat posar la televisió, però reconec que sóc de voluntat dèbil. He posat la Sexta, ja que té els drets en exclusiva de les transmissions d’aquest torneig. Pensava que aquest canal ja no em podia sorprendre sobre les retransmissions esportives, però m’equivocava. No feien un partit, sinó 4 a la vegada, a l’estil del “carrusel deportivo”. A qui realment li agrada el Basket, no hi ha res pitjor que no donar continuïtat a la retransmissió i és això el que feien. Estava veient una gran cistella del jugador alemany i estrella de la NBA Nowitzki i canvien per a veure el partit de Portugal que era totalment intranscendent per la diferència en el marcador. A continuació passem a veure l’emocionant França Itàlia. A menys d’un minut per acabar aquest partit i amb el marcador ajustat, el jugador Tony Parker fa una jugada extraordinària quan el comentarista, en un moment de màxima emoció, explica la nova sèrie d’advocats que faran. Per acabar amb la meva paciència tallen la retransmissió per fer més de 10 minuts de publicitat. Us imagineu perdre 10 minuts d’un o quatre partits de Basket? Increïble, oi !!!!!
Segur que la Sexta té molts calers per poder pagar els diner que costa poder transmetre aquest torneig, però després ho destrossa amb una retransmissió impresentable, més pensat pels que només els hi agrada veure les victòries de l’equip nacional, però que no els hi agrada el Basket, que pels autèntics afeccionats. Si a demés, el partit que retransmeten, no juga la selecció de l’ñ llavors és per morir-se. Parlen de les seves sortides nocturnes, hotels, sopars, o simplement es dediquen a en riures dels jugadors o equips que, crec, es mereixen un respecte.
És cert que “la vida puede ser maravillosa”, però si les retransmissions de Basket les fan per una cadena amb professionals de debò.