dilluns, 24 de març del 2008

Al PSC ja li ha arribat l’hora

Ens van dir “Si tu no vas, ells tornen” i era cert, ells ja estan aquí, ja han arribat. I al capdavant de tots, José Bono. Aquests personatge que sembla extret d’un còmic de Mortadelo i Filemón, en realitat és un ésser de carn i ossos, ultradretà, jo diria que falangista, un patriota a sou, com la majoria, que viuen a costa de la pàtria que diuen estimar, com a paràsits, que és el que són, pidolant sempre un lloc per a continuar vivint a costa dels ciutadans. Aquest ja està aquí i el volen posar de president del congrés. Però estic tranquil, perquè va quedar clar que amb el PSC i la Carme Chacón al capdavant això no passarà. Segur que demà la Carme donarà un cop de puny sobre la taula, amb la força dels seus 25 diputats i dirà, prou !!!

El PSC no permetrà que aquest personatge que es dedica com a afició preferida insultar als catalans i a la seva llengua, sense amagar-se, sense pudor, amb aquella rialla de hiena que se li posa quan ens insulta. Sabem que el PSC defensarà els interessos de tots els catalans i no votarà a favor d’aquest personatge i a demés farà rectificar a ZP.

Perquè si no fos així, significaria que el PSC ha mentit en aquesta campanya, que ha enganyat als catalans, que ens ha traït. Significaria que han fet tot un teatre per aconseguir que ZP sigui president, i de col·locar-se a Madrid durant 4 anys. Espero que es comencin a guanyar el sou demà mateix.