diumenge, 9 de març del 2008

A Eurovisió amb el Chiki chiki

No es cap noticia afirmar que el concurs d’Eurovisió ha patit els darrers anys una davallada important en la qualitat dels artistes participants. Des de que han desenvolupat noves fórmules per a seleccionar els participants, com concursos i votacions via SMS, els resultats s’han fet imprevisibles.

I tots sabem que a l’Estat Espanyol, quan afegim vot popular via SMS i factors imprevisibles de controlar, surt el que surt. Encara que sembli possible aquest anys ens hem superat, Remedios Amaya i la seva cançó “Ahi quien maneja mi barca que a la deriva me lleva” ha estat superada per la cançó del Chiki Chiki, cantada per “l’ex gilipolles” entre d’altres personatges.

En una societat, on s’ha passat d’artistes o personatges importants de la societat que esdevenien famosos a famosos a seques, una societat que perd valors de manera irremediable, i que ha caigut en el forat negre de l’horterada, on la broma i la caricatura, substitueix l’art i la professionalitat. Felicito als membres del Terrat per la seva nova fita, col·locar un humorista com a cantant d’Eurovisió, i demano que aquest sigui últim concurs d’Eurovisió que es faci, pel bé de la societat Europea.

Acabo de recordar unes paraules d’en Raimon que diu “No, jo dic no, diguem no, nosaltres no som deixe món”

Us deixo el vídeo de la cançó perquè la gaudiu.




I si voleu saber més sobre aquest personatge tinc aquest segon vídeo que demostra que potser ell era el millor candidat dels que es van presentar, ja us podeu imaginar la resta.