dilluns, 31 de març del 2008

Conferència d'arcadi Oliveres (I)

No es cap secret que sóc un admirador d’Arcadi Oliveres. He tingut la sort d’escoltar-lo en una conferència que va fer al nostre centre i em va impressionar. També reconec que li tinc una sana enveja, ja que va ser capaç de mantenir l’atenció d’uns 200 estudiants de batxillerat que seguien amb entusiasme la conferència, cosa que els que ens dediquem a la professió sabem que no és gens senzill. Per resumir en una sola frase les aptituds del senyor Arcadi, diria que és un senyor ben informat.
Avui, que és el meu aniversari, volia fer un article més personal, més íntim podríem dir i cercant he trobat aquesta conferència de l’Arcadi titulada “Cambio personal, justícia global” i he pensat : “Joan això és el que busques. En el dia del teu aniversari has de fer una contribució a una causa justa” i sense cap mena de dubte, el sentor Arcadi Oliveres sempre està ficat en causes justes.
Aquí us posaré les tres primeres parts de la conferència i la resta l’aniré publicant. SI algú no pot aguantar l’espera està al youtube.