dilluns, 7 de gener del 2008

Youtube TV. El régimen de Franco

Avui estreno un secció més distesa que les anteriors. Encara que no sóc un seguidor fidel de YouTube i demés experiències similars, crec que és bo dedicar-hi temps a aquest fenomen tant extraordinari.
Ara que per motius professionals m'he estat dedicant una bona temporada a analitzar les xarxes socials, he descobert un món apassionant i fascinant. Sé que molts de vosaltres em porteu molt d'avantatge en això de les xarxes socials, però creieu-me si us dic que ho he agafat amb autèntica passió.

Bé, no podia començar aquest repàs a la ciberTV que amb aquest binomi de Youtube i Polònia. El primer perquè és el referent en aquest moment a nivell de distribució de vídeo i el segon perquè per a mi és el millor programa d'humor que es fa actualment i un dels meus programes preferits.

Aquest vídeo, "El regimen de Franco", per a mi, un dels millor gags del Polònia, es capaç de caricaturitzar un període nefast de la nostra història que ara ens pot fer riure, però segur que viure aquella època i situació va ser terrible.

Un convido a dedicar poc més d'un minut i mig a veure un gag magistral. Que rigueu força amics meus.