dissabte, 4 d’octubre del 2008

Celestino Corbacho no fa els deures

Ahir al matí el ministre de treball no sabia o no volia saber les dades d’atur que el seu propi ministeri va publicar unes hores més tard.

Si mirem els resultats en un any (de setembre a setembre) l’atur ha passat de 2 a 2,6 milions. Això suposa un increment del 30%.

A demés, si ens fixem en el gràfic del darrer any el pendent no para d’augmentar, és a dir, cada mes que passa l’atur augmentar més. Si aquesta progressió continua, el proper any podem tenir un increment molt superior al 30%.

Si fem números i suposem el mateix increment (el 30%), el proper setembre superarem els 3,4 milions d’aturats. Si l’increment fos superior, cosa que no podem descartar, els resultats podrien ser catastròfics.

Senyor Corbacho, ja sabem que vostè té assegurada la feina, ja que ningú dimiteix per molt malament que ho faci. També sabem que després tindrà una pensió, un cotxe oficial, seguretat i el més important el carnet del PSC, que fa miracles. És a dir, sabem que vostè no patirà la crisi, però seria bo per nosaltres que fes veure que l’importen els aturats.