divendres, 22 de febrer del 2008

Un article demolidor

Passejant per Meneame m’he trobat un article sobre educació que és demolidor. En aquest article es responsabilitza als pares dels mals de l’educació. Després de llegir-lo atentament, he de felicitar al seu autor, Pedro Luis Llera, per la seva contundent exposició dels fets. Se que molts pensaran mil excuses per alliberar els pares de les seves responsabilitats, però només seran això, excuses.

Recomano als irresponsables que dirigeixen el departament d’ensenyament, perdó educació, que tinguin el valor d’enfrontar-se a la realitat i dir obertament que aquest és el principal problema que tenim a les escoles i que es deixin de perdre el temps d’una vegada.

L'article es titula : "
Los males de la educación en España: los padres" autor : Pedro Luis Llera.

2 comentaris:

Jose Martín ha dit...

Acceptar que els problemes socials no es poden solucionar des de l'escola implica una despesa econòmica, des de les patronals, que portarien als nostres polítics a no tenir diners per gastar en actes electorals.

Seria la fi de la democràcia!

Joan ha dit...

Totalment d’acord amb tu José Martín. Ens aquests moments estan massa preocupats en els seus propis interessos, que en els generals. A demés qui és el que li diu als votants: escolti, vostè és el responsable del fracàs escolar del seu fill.